Gratis verzending bij elke aankoop!

Als u op zoek bent naar kwalitatieve maar betaalbare merkkleding, bent u bij ons aan het juiste adres. Welkom bij Vapos, wij staan voor kwalitatieve en betaalbare kleding met een persoonlijke klantenservice, voor zowel dames als heren. Wij garanderen u een goed product  met een veilige bezorging.

 

Hoe kunnen wij dit mogelijk maken? Beginnend met onze kleding van hoge kwaliteit. We willen ervoor zorgen dat uw aankoop er goed uitziet, goed voelt en lang meegaat. We vinden het erg belangrijk dat we zoveel mogelijk natuurlijke materialen in onze producten gebruiken. Wij hebben een goede verstandshouding met onze leveranciers. 

 

Hoe bezorgen we onze producten en zorgen we ervoor dat uw aankoop veilig aankomt? Als we uw bestelling hebben ontvangen, beginnen we dezelfde dag met het samenstellen van uw bestelling. We beginnen met het zorgvuldig plaatsen van uw aankoop in onze kledingplastic. Door deze stappen te volgen, zorgen we ervoor dat uw aankoop tijdens de verzending niet beschadigd raakt en veilig bij u aankomt.

 

Ons shirt bestaat uit:

- Korte mouw.
- Ronde hals.
- 100% gekamd katoen. 
- Dubbele ribkraag.

 

Verzendtijd 2-3 dagen.

 

Wij adviseren u om te dit shirt te wassen op 40 graden Celsius. 

 

100% veiligheid en 100% kwaliteit en toch een betaalbare prijs voor u.

 

Als u nog vragen of feedback heeft over onze producten, laat ons dan een bericht achter op info@vapos.nl en volg ons op Instagram @vapos.nl

 

Mocht een van onze producten uitverkocht zijn, mail ons dan op info@vapos.nl en we laten het je weten als ons product weer op voorraad is!

 

Maten S, M en L, onderstaand tabel geld voor zowel het witte als het zwarte T-shirt. 

Als u uw product niet goed vindt kunt u het product binnen 14 dagen terugsturen naar onderstaand adres:

Robertinkkamp 12
7524 BP Enschede
Nederland